Звездата на Кейт Уинслет изгрява с Титатик, когато тя е само

...
Звездата на Кейт Уинслет изгрява с Титатик, когато тя е само
Коментари Харесай

Срамува ли се от тялото си Кейт Уислет

Звездата на Кейт Уинслет изгрява с " Титатик ", когато тя е единствено на 22 години. А да се оправя с връхлетялата я популярност, не ѝ е било по никакъв начин елементарно.
 Тийзър на
Кейт Уинслет постанова властнически режим

Тийзър на " Режимът "

В скорошно изявление актрисата споделя, че е имала чувството, че би трябвало да наподобява по избран метод или да бъде нещо несъмнено. И не крие, че цялото медийно внимание въобще не ѝ е пособие.

издава, че след " Титаник " публицистите са ѝ казвали, че е можела да направи всичко и все пак е избрала да прави по-малки планове. Актрисата изяснява решението си с това, че славата мъчно ѝ е понасяла.

" Бях признателна, несъмнено. Бях при започване на 20-те си години и съумях да си намеря апартамент. Но не желаех да бъда преследвана ", добавя тя.

В ново изявление в шоуто Today  решава да показа и наблюденията си за това какъв брой доста се е трансформирала промишлеността.

" И си мисля за моментите, в които трябваше да кажа: " Вижте, ще бъда себе си, имам си извивките, това съм аз. "

По думите на актрисата, до момента в който тя към момента е била изгряваща звезда, килограмите са били от огромно значение и всеки, който не се е вписвал в идеалните критерии, е бил засрамван.

" Но това се промени. По-младите генерации дами имат повече храброст. Те имат глас. Учат се по какъв начин да се придържат към него. Отстояват себе си. Знаят, че имат значение. Вълнуващи времена са за по-младите актриси да навлязат в промишленост като тази, която е голяма, само че да се усещат подкрепяни и обгрижвани. Всичко толкоз доста се промени. Това е прелестно ", добавя.

Тя разяснява тематиката за външността и в реклама на L`Oréal Paris от 2022 година, чиято цел е да стимулира дамите " да имат вяра в себе си от вътрешната страна ".
 Кейт Уинслет за кино лентата Lee - за голите подиуми в него и невероятният живот на Лий Милър
Кейт Уинслет искрено за голите подиуми

Във кино лентата Lee и във ваната на Хитлер

" Не става дума за грима и хубостта. Става дума за това кой си ти от вътрешната страна и за това да се научиш да бъдеш в мир с това и да си ОК с това. Мисля, че приемането и представянето е безусловно основно за дамите през днешния ден ", споделя тогава актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР